Beoordelingen van The Boba Spot Amsterdam

Recente recensies

4.0
Demi van Nguyen
6 september 2021

Goede bubble tea. Het is zeer op smaak en erg lekker. Er zijn genoeg toppings om van te kiezen, je drankje kan echt gecustomized worden. Zeer aardige medewerkers!

Aisha
4 september 2021

Super vriendelijk personeel en fijne sfeer. Drinken is lekker en altijd op tijd klaar. Ik kom zeker vaker langs🤗

Melisa
5 augustus 2021

Flavour is missing unfortunately, tastes more milky then bubble tea. I had bubble tea in Asia, Europe and Australia and this was not so good. Also for the size very less boba pearls. I would not come again unfortunately.. the cans and the concept I thought was nice

Soesiantie
31 juli 2021
Nik
30 juli 2021

Lekkere bubble tea! ook heel leuk verpakt! enige punten van verbetering zou zijn dat op de website wat duidelijker moet staan dat het een pre-order plek is voor Pick-Up Only en dat als men wilt bestellen en laten bezorgen het via deliveroo moet. En ook eventueel de email info@thebobaspot.nl oid of een telefoon nummer moet staan zodat er contact opgenomen kan worden in het geval dat er iets mis gaat. De order die we geplaatst hadden was 24 bobas groot en omdat we niet vantevoren konden aangeven dat we een grote order wilden plaatsen liep het niet helemaal lekker en was er veel vertraging (wat heel begrijpelijk was natuurlijk!!)

Ngoc
11 juli 2021
Lisa
9 juli 2021